مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوق ضامن

با سلام من دو تا بانک ضامن کسی شدم که متاسفانه ورشکست شده و نمیتونه اقساطش رو بده بانک اول یک چهارم حقوق من رو داره میگیره و الان بانک دوم چک صیادی من رو برگشت زده و حساب حقوقم رو مسدود کرده آیا میتوانم اعتراض کنم و حساب حقوقم رو باز کنم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه حساب حقوقی شما باشد می توانید اعلام کنید و نهایتا یک چهارم قابل توقیف است