مشاوره حقوقی رایگان - جعل قرارداد

سلام، من در یک جایی قرارداد داشتم و قرارداد دو صفحه بود متاسفانه چون اولین قرارداد بنده بود زیاد با قراردادنویسی آشنا نبودم و فقط پای برگه دوم مهر و امضا خورد و صفحه یک هیچ چیزی نداره جز متن ساده و علی الخصوص ماده ای که مدت قرارداد در اون ذکر شده بود، تو همین صفحه هست، حالا کارمون به شکایت کاری رسیده و من میترسم که طرف مقابل بره صفحه یک رو که هیچ مهر و امضایی نداره دستکاری کنه برای اذیت و بگه تو زودتر کارو ول کردی و ترک کار کردی، میخوام بدونم اگه طرف اینکارو کرد، چطور میشه به قاضی بگم تو دادگاه که طرف مقابل رو قسم بده و دستشو بذاره رو قرآن و بگه قرارداد از اول اینطور بوده، من خودم هم حاضرم دستمو بذارم رو قرآن فقط باید اینو چطور به قاضی بگم اگه متن قرارداد عوض شده بود طرف مقابل جعل کرده و اونو قسم بده، گفتم من خودمم حاضرم قسم بخورم و دستمو بذارم رو قرآن و بگم قرارداد اینطور نبوده، و یه سوال دیگه اگه طرف از خدا به در بود و قسم الکی خورد، منم قسم بخورم، خب این وسط دو نفر هستن که هر کدوم بابت متفاوت بودن قرارداد قسم خوردن، قاضی آخرش چیکار میکنه ؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر جعل واقع شده باشد باید از ایشان شکایت جعل نمایید و در ان پرونده اول موضوع را به کارشناس ارجاع دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حکم میدهد!

لیکن نه به روشی که شما بیان کردید درصورت رسیدن به دلایل اثنات از جمله سوگند برابرتشریفات مربوطه حکم خواهد داد