مشاوره حقوقی رایگان - طلای خریداری شده توسط زوج

ایا طلا را بعد طلاق میتوان پس گرفت از زوج من زوجه هستم طلاها را با خودم نیوردم از خونه فاکتوری م ندارم به عنوان هدیه بهم دادن طلا ها را ایا میتوانم پسشون بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق را زوج خریداری کرده باشد و مدارک نیز جهت اثبات ادعای خود داشته باشد اگر طلاها موجود باشد قابل استرداد است.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
با توجه به اینکه فاکتوری ندارید اثبات ادعای شما دشوارتر هست
اما هبه نیز شرایطی دارد که درصورت وجود اون شرایط صرفا میتواتید ادعا ی خودتون رو اثبات کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و وجود طلاها نزد زوج را باید ثابت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت موجود بودن طلا ها می توانید اقدام نمایید