مشاوره حقوقی رایگان - مرکز وکلا قوه قضائیه و کانون

سلام من لیسانس رشته حقوق دارم و میخوام در آزمون وکالت شرکت کنم.اگه وکیل بشم و پروانه وکالت داشته باشم، نمیتونم چند سال دیگه دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و پرستاری یا پزشکی دانشگاه آزاد قبول بشم؟ و یعنی هم پروانه وکالت داشته باشم و هم بتونم مثلا در یک بیمارستان خصوصی و یا دولتی به عنوان پزشک و یا پرستار کار کنم؟
آیا در این زمینه تفاوتی نداره که وکیل مرکز باشم و یا کانون؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بودن مانع ادامه تحصیل نیست اما چون وکالت شغل محسوب میشه نمیتونید دو شغله باشید