مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خرید خدمات آموزش و پرورش

با سلام
بنده از مهر سال 93 تا خرداد 1401 تحت نظر یک شرکت طبق قرارداد قانون کار در آموزش و پرورش استان مشغول به فعالیت بودم ولی متاسفانه در مهر 1401 آموزش و پرورش اعلام کرده که دیگر به حضور شما نیازی نیست و جای بنده و همکاران بنده را با افراد بازنشسته ، دانشجو معلم و .. پر کرده است و به همین دلیل از کار تعدیل شدیم

سوالی که بنده دارم
1-آیا با شکایت در دیوان عدالت بنده به کار بازخواهم گشت ؟
2- آیا دیوان میتواند قرارداد بنده را از خرید خدمات به قراردادی یا شکل دیگری تبدیل کند ؟

پاسخ ها :

بازگشت به کار آموزش و پرورش خرید خدمت