مشاوره حقوقی رایگان - آیا دستور موقت، قانونی است؟

باسلام و احترام
در یک سازمان دولتی قرارداد کارگری داشتم (کار معین) که سازمان آنرا گاهی کارمندی و گاهی کارگری می شناخت(بر اساس اینکه کدام به نفع کارفرما باشد) پس از 20 ماه کار بدون قرارداد، و عدم پرداخت دستمزد دو ماه آخر اخراج شدم.
پس از شکایت به دیوان عدالت اداری و تایید دیوان بر کارگر بودن، و طرح شکایت در اداره کار، شورای حل اختلاف اداره کار رای به بازگشت به کار داد. این رای از سوی دادگاه محل نیز به کارفرما ابلاغ شده. متاسفانه کارفرما رای را اجرا نمی کند و با عنایت به اینکه به دیوان اعتراض نموده و این اعتراض در دست بررسی است، در خواست دستور موقت در دادگاه طرح نموده تا بعد رای اداره کار را نیز در دادگاه محلی ملغی کند.
نظر به انطباق وضع بنده با دادنامه شماره 214 کلاسه پرونده: 92/220 هیات عمومی دیوان عدالت اداری لطفا بفرمایید:
1-آیا عدم اجرای بازگشت بکار و صدور دستور موقت قانونی است؟ و قابل اعتراض و پیگیری نیست؟
2- شما چه توصیه ای می نمایید؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

دستور موقت بنا به تشخیص شعبه دیوان عدالت اداری است که بر مبنای چه عناصر و مستنداتی آن را صادر کرده است. به این قرار نمی شود اعتراض کرد. شما باید منتظر بمانید تا ببینید تکلیف چه می شود و اگر نهایتاً رایی به ضرر شما صادر شد با توجه به مفاد آن اعتراض خود را تنظیم کنید.