مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

سلام بنده سال گذشته به عنوان مشاور در شرکتی با قرارداد پیمانکاری بدون بیمه و 4 روز در ماه مشغول بکار شدم و سفته حسن انجام کار 20 میلیون دادم که در قرارداد اورده نشده ولی روی سفته به جای تاریخ نوشتم حسن انجام کار ... قراردادم اسفند تمام شد ولی هنوز بعد 7 ماه سفته منو پس نمیدن و به مدیریت نمیتونم تماس داشته باشم و امور اداری میگن قانون شرکته یکی دوسال بمونه درخواست کتبی هم دادم بازم رد شده ....میخواستم بدونم هزینه دادرسی دادخواست استرداد سفته حسن انجام کار از شرکت چقدر درمیاد و چقدر زمان میبره ....میخوام بدونم زمان بررسی و رای دادگاه اگر بیشتر از 6 ماه بشه که صبر کنم الکی نرم دادسرا ...و هزینش چقدر میشه و اصلا لازمه شکایت کنم یا صبر کنم بهتره؟ چون وضعیت مناسبی برای رفتو امد و هزینه ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته به علت ضمانتی بودن را اقامه نمایید

و هزینه آن زیاد نمیشود