مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مال امانتی فروخته شده

با سلام. پدرم فوت شدند. در زمان حیات، حدود دوسه ماه قبل از فوت، به دلیل ابتلا به بیماری دیابت و خطر ناشی از کرونا و ضعف حرکتی پدرم، لازم بود منزل رو ترک نکنه و کارهای زمین زراعتی میموند. در یک روز، دوتا قرار گذاشته شد : اولی بعد از مشورت با همه خانواده، قرار شد زمین موقتا امانت دست برادرم باشه تا کارهای نگهداری و اخذ حواله ها و بیمه و.. که نیاز به حضور حتمی مالک بود رو انجام بده با دادن وکالت خرید و فروش. مورد دوم، تعهدنامه ای همونجا بود که برادرم متعهد شد با امضا و انگشت در حضور سایر خانواده که امضا و انگشت زدن و البته پدرم، که «تعهد» گرفته شده هرزمان ورثه سهم خود را مطالبه کنند بلافاصله باید همه کارهای تقسیم رو انجام بده حتی زمانی که پدر در قید حیات باشند. همه اعتماد داشتیم اما بلافاصله بعد از وخامت حال پدر، برادر با اون وکالت، زمین رو به نام خودش منتقل کرده و قبل از چهلم پدر، سند ثبتی صادر. اون تعهد نامه باوجود اثر امضا و انگشت برادر و بقیه، اما دفتری نبوده است. حالا برادر عملا حاضر به دادن سهم احدی از خانواده نیست و به شکلی عجیب و دور از انتظار، سهم برادران و خواهران یتیم خودشو بالا کشیده. آیا راهی برای پس گرفتن این حق مسلم هست؟ تعداد زیادی شاهد معتبر که پدر بهشون سپرده بوده آماده شهادت هستند و گواهی های بیماری های پدر و اصل تعهدنامه. اگه راهی هست، لطفا هزینه گرفتن وکیل از این سامانه رو بهم بفرمایید تا بعد از مشورت با خانواده، خدمت برسیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارایه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع و مفاد وکالت نامه میباشد