مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف با خودروی پارک شده مورب

سلام بنده در کنار خیابان اصلی بصورت مورب پارک کردم با توجه به فضای کافی جلوی مغازه بصورت تا انجا که امکان داشت جلو رفته و مورب پارک کردم بصورتی که دیگر در خیابان اصلی نبودم و پس از خاموش نمودن خودرو اقدام به پیاده شدن کردم که با گردش ناگهانی یک خودرو جهت پارک در کنار ماشین بنده، درب ماشین اینجانب به وسط درب سمت شاگرد خودروی مذکور اصابت کرد. لطفا راهنمایی بفرمایید مقصر کیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر است اگر اعتراضی دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که مقصر به این صورت مشخص نمی شود یا با توجه به توضیحات شما نمی توان اظهار نظر نمود کارشناسان رسمی حضور پیدا می‌کنند و با بررسی تمام جوانب مقصر را یا قصور طرفین را مشخص می‌کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مقصر را کارشناس تصادفات مشخص می نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی مهم وتصمیم ساز میباشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به گزارش افسر راهنمایی دارد