مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی موبایل توسط زوجه

سلام طی مشاجره ای که با خانمم داشتم خانم بنده اقدام به قهر کردن و ترک منزل نمود که بنده مانع از رفتنش شدم و ناچار معذرت خواهی نمودم در صورتی که او من را مورد تهمت و ضرب و جرح قرار داده بود که من به خاطر فرزندانم از او به ناچار به خاطر اینکه ترک منزل نکند نمودم و فردای آن روز وقتی که رفته بودم سرکار بدون اطلاع من رفته بود و بجز وسایل شخصی خود گوشی موبایلی که متعلق به من بوده و امانت دستش بود رو برده اما کارتونش دست خودمه حتی پولشو خودم از حسابم دادم ولی رسید خرید ندارم ولی برای ریجستری سیم کارت خانمم رو داخلش انداختم اگه پرینت بگیرم معلومه که من پولشو دادم حالا باید به جرم سرقت شکایت کنم یا امانت در خیانت ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت سرقت با توجه به توضیحات ارائه شده نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ‌کدام توصیه نمیشود چون معمولا بین زوجین شکایات این چنینی رد میشود بهتر است ابتدا اظهارنامه دهید برای تحویل گوشی و اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد گوشی موبایل نمایید