مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر دختر

سلام وقتتون بخیر. من با دوست دخترم رابطه داشتم و الان باکره نیستن. متاسفانه خانواده ایشون با ازدواج ما مخالف هستند. ما قصد مهاجرت هم داریم.الان سوال برام پیش اومده . اینکه امکانش هست در کشور ترکیه ازدواج کنیم ؟ ترکیه هم نیاز به نامه دادگاه داره یا همون نامه از دکتر زنان کفایت میکنه؟ و اگر بخوایم پنهانی داخل ایران ازدواج کنیم ممکنه پدر ایشون به هر طریقی متوجه این موضوع بشن؟ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در مورد قوانین ترکیه باید از وکلای ترکیه سوال کنید
در ایران امکان ثبت ازدواج رو ندارید حتی اگر رابطه داشته و پرده بکارتش رو از بین برده باشید مگر اینکه ازدواج قبلی داشته باشد
از نظر شرعی نیز ازدواج اول دختر چه باکره چه غیر باکره نیاز به اذن پدر دارد