مشاوره حقوقی رایگان - خواب خودرو

سلام
ماشین من هایما s5 و صفر هست از پشت 206زده به پراید و اونم خورده به من البته افسر کروکی کشید و مقصر 206 هست دو هفته طول کشید تا ماشین درست بشه آیا میتونم بابت خواب ماشینم از طرف شکایت کنم? و اگر بله چه مدارکی باید داشته باشم?

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدل ماشین شما از 5 سال قبل فراتر نیست می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی شود و میزان خسارت برآورد گردد و افت قیمت بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله مدارک خودرو و فاکتور های تعمیرگاه