مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از مهریه و توقیف اموال

با سلام دوستان زوج درخواست اعسار داده از مهریه دادگاه قبول کرده زوجه و زوج جفتشان اعتراض دادند پرونده رفته تجدید نظر ،، الان مالی از زوج پیدا شده آیا زوجه میتواند از اجرای احکام بخواهد مال توقیف شود و به مزایده بگذارد یا اینکه چون پرونده رفته تجدید نظر نمیشه از اجرای احکام درخواست کرد ، باید چکار کنم تا جواب تجدید نظر بیاد ممکنه مال از دست بره به کی کجا باید بگم توقیف کنند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نیتوانید ان نال را به اجرای احکام معرفی کنید تا اعسار رد شود و ضمنا میتوانید ان را طی لایحه ای به اطلاع دادگاه تجدیدنظر برسانید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر تقاضای تامین خواسته داده شده همراه با مطالبه مهریه بله قابل تقاضای توقیف است از طریق اجرای احکام