مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بدون مجوز در زمین باغی داخل بافت

سلام .. زمین باغی به متراژ 305 متر داخل بافت خریدم دورشو دیوار کشیدم..برای تغییر کاربری اقدام نمودم متاسفانه مخالفت کردن..الان ناظر دهیاری پیشنهاد داده میگه توش خونه 40 ماری بسازیم بعد بره کمیسیون 99 فقط جریمه میدیم....من میترسم که بسازیم بعد رای به تخریب بدن..به نظر شما تنها جریمه میباشد یا احتمال تخریب نیز می باشد؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمال تخریب هست.
اگر داخل بافت طرح هادی است به بنیاد مسکن محل مراجعه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین داخل بافت باشد میتوانید مجوز ساخت وساز بگیرید واز حیطه اختیار اداره جهاد خارج وشهرداری ودهیار باید در اینخصوص تصمیمگیری نمایند و در صورت ساخت هم قابل پیش بینی نیست که حکم قلع وقمع بدهند یا جریمه