مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع و پارکینگ اختصاصی در یک جا

با سلام و دعای خیر

احتراماً مدیر یک ساختمان 8 واحدی هستم که در پارکینگ 4 نفر حق استفاده اختصاصی پارکینگ را دارا هستند با عنایت به اینکه درب کوچه در کنار درب پارکینگ قرار گرفته و همه ساکنین برای رفت و آمد به کوچه از پارکینگ استفاده می نمایند حال در نظر دارم کف پارکینگ را تعمیر و اپوکسی انجام دهیم خدا را شکر طوری عمل کردم همه حکم یک خانواده مهربان را داریم اما زمزمه هایی شنیده می شود که 4 نفری که پارکینگ دارند می بایست بیشتر پول بدهند حال خواهشمند است بفرمایید اجرت هزینه تعمیر پارکینگ چگونه بین 8 واحد صورت بگیرد تا حق الناس رعایت گردد .
آرزو دارم همیشه سلامت و تندرست باشید از راهنمایی ارزنده شما عزیزان بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
مساله مذبور بدوا در صورت توافق ساکنین و یا وجود اساسنامه ساختمان مطابق آن انجام می شود
در غیر اینصورت اگر فضای مذبور مورد استفاده همگی باشد جزو مشاعات به حساب آمده و طبق مساحت هر واحد محاسبه می گردد و اگر اختصاصی باشد بر عهده مالکین خاص استفاده کننده آن قسمت می باشد
اما شما در صورت سوال فرموده اید سایر ساکنین هم از درب پارکینگ استفاده میکردند چون درب کوچه و پارکیگ یکی است لذا بنظر در این حالت باید هزینه بین تمامی واحد ها به نسبت مساحت تقسیم گردد
اگر توافق حاصل نشد درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع مربوطه توسط کارشناس برسی شود و مشکل مرتفع شود