با سلام اگر خودش بخواهد پرینت بگیرد می تواند پرینت سه ماه گذشته را بگیرد که در این صورت پرینت محتوای پیام ها ارائه نمی شود و صرفا تعداد مکالمات و پیام ها با شماره ها ارائه می شود. برای اخذ محتوای پیام ها نیاز به دستور قضایی است . در صورت شکایت دادگاه دستور پرینت شش ماه گذشته را می دهد.
باسلام امکان پذیر می باشد نهایتا تا 6 ماه قابلیت بازیابی دارد
با سلام و احترام ؛؛؛؛ صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه) در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد. ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است. پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.
خیر ورودی و خروجی تماسها مشخص میشود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.