مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

آیا زنی که در خارج زندگی میکند میتواند از طریق وکالتنامه محضری که به خواهرش داده از همسر خودش وکالت بلاعزل در مورد خروج از کشور بگیرد؟
و اگر خانم به ایران بیاید شوهرش علیرغم وکالت بلاعزل که داده می تواند او را ممنوع الخروج کند؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بستگی به موارد و‌مندرجات قید شده در وکالت به خواهرش دارد
بهتر است شوهر ب خود زن وکالت مستقیم برای اجازه ورود و خروج بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منعی ندارد وممنوع الخروجی ممکن نیست چون وکالت در خروج داده شده مگر وکالت باطل گردد