مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور رای دادگاه برای تغییر اسم

سلام‌
من 2 شهریور امسال جلسه دادگاه داشتم واسه عوض کردن اسمم بهم گفتن تا 15 روز دیگه رای صادر میشه ولی الان تقریبا دو ماه شده ولی هنوز سامانه ثنا چیزی نیومده بود.
میخواستم ببینم چه مدت طول میکشه؟ و اینکه کاری میتونم انجام بدم که بفهمم چرا رای صادر نشده؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
مطابق قانون بعد از جلسه رسیدگی باید ظرف یک هفته رای صادر شود و قاضی مسلما خلاف قانون عمل کرده است.
و السلام

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
طبق قانون مهلت صادر شدن رای بعد از ختم دادرسی یک هفته است
و السلام

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حضوری مراجعه و پیگیری کنید