مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن برای زمین قولنامه ای

سلام. زمین چهارصد متری تجاری زمین از صاحب اصلیش که سند مادر داشته و سه دست با قولنامه چرخیده و بدست ما رسیده در حال حاضر من قولنامه های زمین که نشون میده مالک اصلی که سند مادر رو به ما فروخته دارم اما خود سند مادر دست من نیست برای سند گرفتن زمین ‌چکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه الزام فروشنده را بخواهید

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

باید دادخواست الزام به انتقال و تنظیم سند رسمی بدین و تمام ایادی را طرف دعوا قرار بدین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت زمین طبق قانون تعیین تکلیف را نمایید و