مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت

باسلام. بنده سال 87 قرار بود با یکی از دوستام شرکت پیمانکاری ثبت کنیم مدارک تحصیلی و کارت ملی رو در اختیار ایشان گذاشتم ولی بعد یه مدتی منصرف شدم بی خبر از اینکه ایشون شرکت رو ثبت بنده رو مدیر عامل با ده درصد سهم و خودش رئیس هیات مدیره و امضادار با 89درصد حال بعد از این مدت وقتی حسابهام مسدود و به دارایی مراجعه کردم دیدم کلی بدهی مالیاتی و ارزش افزوده پرداخت نشده داره حالا موندم چیکار کنم چندین بار مراجعه کردم حاضر به پرداخت بدهی دارایی و خروج بنده از شرکت نیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق قضایی پیگیر امور باشید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، از فرد مقابل به جرم جعل و سند مجعول شکایت کیفری فرمائید.