مشاوره حقوقی رایگان - انتقال دائم از آموزش و پرورش به وزارت کشور

باسلام و احترام
من نیروی پیمانی دارای تعهد خدمت محضری آموزش و پرورش هستم و متقاضی انتقال دائم به وزارت کشور می باشم آیا درصورتی که دستگاه مبدا و مقصد موافقت کنند با اینکه تعهد خدمتی دارم انتقال دائم من انجام خواهدشد یا صرف داشتن تعهد خدمتی مانع از انجام انتقال من خواهدشد
درمورد ماموریت موقت چطور؟
ممنونم از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
چنانچه هر دو طرف موافقت کرده باشند بعید است که مانعی وجود داشته باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قابل انتقال است با هماهنگي وزارتين و سازمان امور اداري