مشاوره حقوقی رایگان - متقاضی انتقال دایم

سلام بنده در حال حاضر مأمور به خدمت در وزارت کشور از آموزش و پرورش هستم.رسمی نیز هستم. 6سال از تعهد اولیه 8 ساله ام را انجام داده ام و 2سال مانده. در چه صورت میتوانم مأموریت موقتم را به استخدامی دايمی در وزارت کشور تبدیل کنم؟ و کلا از آموزش و پرورش منتقل به وزارت کشور شوم؟لطفا پاسخ دقیق و راهکارهای قانونی را بفرمایید, در صورت نیاز بفرمااید تا تماس بگیرم.

پاسخ ها :

انتقال دائم از آموزش و پرورش به وزارت کشور انتقالی بین سازمانی انتقالی شغلی