مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو مستثنیات دین بابت چک برگشتی

سلام توقیف خودرو بابت چک برگشتی. من یه چک برگشتی به مبلغ 5 میلیون دارم بعد از چهار سال تازه طلبکار ازم شکایت کرده و حکم توقیف ماشینمو گرفته منم با ماشینم تو اسنپ کار میکنم آیا میتونم با مدرک اسنپ رفع توقیف بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مبلغ بدهی های و را پرداخت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بجز اسنپ در جایی دیگر کار نمی کنید به دستور توقیف اعتراض نمایید