مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساخت و ساز همسایه

با سلام
همسایه ما در ساختمان دوطبقه خود با عمر بالای 35سال اقدام به اضافه نمودن طبقه اضافی بدون اخذ مجوز از شهرداری نموده همچنین اضافه بنای فوق باعث کاهش نور و سایه اندازی به خانه ما میباشد. بنده به شهرداری رفتم و درخواست بررسی کردم بعد از کلی رفت و آمد و توقف ساخت به صورت موقت موضوع به کمیسیون ماده 100رسید و کمیسیون رای به تخریب داده.حال همسایه ما از این بابت به دیوان عدالت اداری شکایت کرده وهمچنان در حال کار بر روی ملک خود میباشد.به عبارتی در حال بازسازی طبقات اول و دوم میباشد و طبقه سوم هم نصف و نیمه میباشد.اگر دیوان عدالت اداری رای کمیسیون ماده 100را ابطال نماید.آیا بنده میتوانم نسبت به رای دیوان عدالت اداری اعتراض کنم و تقاضای تجدید نظر کنم با توجه به اینکه همسایه متخلف از رای کمیسیون ماده 100 به دیوان عدالت اداری شکیت کرده و طرف حساب ایشان شهرداری میباشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به عنوان شخص ثالث می توانید به آن رای اعتراض کنید، البته بازسازی طبقات اول ودوم که از قبل بوده به شما که ضرری وارد نکرده و نمی کند و به شما ارتباط ندارد