مشاوره حقوقی رایگان - برخورداری از مستمری پدر بزرگ به نوه ی اول پسری

با سلام و احترام
من دختری 30 ساله هستم که از سال 87 پدرم فوت شدن
و خودم هم از سال 90 به بیماری ام اس مبتلا شدم و از سال 97 به خاطر اختلال بلع ناشی از بیماری نتونستم به صورت تمام وقت جایی مشغول به کار بشم و مادرم خرجم رو میداد که خودشون هم از اسفند 99 دچار پارگی و جداشدگی وسیع شبکیه شدن و همچنان زیر نظر بیمارستان لبافی هستن و دید یک چشمشون مختل شده و از آبان 1400 از کارشون بیکار شدن و داریم مستمری بیکاری بیمه تامین اجتماعی که خیلی هم ناچیز هست میگیریم
منزلی که هستیم به نام پدربزرگم هست و ایشون متولد اسفند 1313 هستن بازنشسته جهاد کشاورزی و درقید حیات..
مادربزرگم هم متولد 1315 هستن و بازنشسته آموزش پرورش ، و بغیر از پدر من که فوت شدن یک پسر بزرگ داشتن مبتلا به شیزوفرنی که این اواخر بعلت سرطان بدخیم متاسفانه فوت شدن 29 مرداد امسال
یک دختر و یک پسر دیگر هم دارن که از نظر مالی شرایط خیلی خوبی دارند
حالا با این شرایط میخواستم بدونم به بنده حقی تعلق میگیره ؟؟!!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود قراربگیرید هم از خدمات درمانی وی و هم از حقوق مستمری وی بعد از فوت ایشان برخوردار خواهید شد محتملا اگرچه نیاز به بررسی بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدر بزرگتان می تواند شما را تحت تکفل خود قرار دهد