مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در طرح هادی

با سلام و وقت بخیر
یکی از اقوام زمینش پشت زمین بنده هستش بدون اجازه بنده از وسط زمین من راه گرفته و خونه ساخته سر زمینش توی طرح هادی هم اومده که یک راه وسط زمین بنده وجود داره زمین بنده هم سند مالکیت داره و توی سند همچین مسیری وجود نداره و این راه بدون اینکه من بدونم ایجاد شده سوال اینه من میتونم این راه رو حذف کنم از توی طرح هادی؟ و حتی شکایت کنم از بنیاد مسکن بابت وقت و هزینه های پیگیری حذف راه از زمین؟

پاسخ ها :

ایجاد راه عبور در زمین توسط همسایه اشتباه در طرح هادی راه عبور در طرح هادی طرح هادی راه عبور