مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد راه عبور در زمین توسط همسایه

با سلام. زمین کشاورزی دارم در روستا دارای سند رسمی تکبرگی که محصور نبوده حالا مطلع شدم که یکی از مجاورین چند سالی هست از داخل زمین من لودر انداخته راه عبوری به زمین های بالاتر که ملک خودش هم اون جا هست احداث کرده میخوام شکایت کنم ولی همسایه ها حاضر به شهادت دادن نمیشوند سوال اینکه: اگر موفق به محکوم کردن ایشان نشوم باگزارش کارشناس رسمی مبنی بر غیر قانونی بودن راه داخل زمین و سند رسمی امکان درخواست اعاده وضع به حال سابق ازطریق دادگاه هست یاخیر؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا نظریه کارشناس خوانده شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و