مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی صورت زیبایی با لیزر

سلام من مابین ابروهام رو لیزر کردم شدت سوختگی با تاول و قرمزی زیاد و تورم مابین ابرو و کل صورت همراه بود هنوز ترشح داره و جاش احتمالا میمونه خواستم شکایت کنم گفتن دیه اش رو میدیم شکایت نکن میخواستم بدونم دیه سوختگی مابین ابرو که فکر میکنم عمیق هم سوخته با تاول ودرد و قرمزی وورم وجاش هم میمونه چقدر میشه در جه 2

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اقدام به طرح شکایت کنید چون جنبه عمومی هم دارد