مشاوره حقوقی رایگان - جلب سیار

سلام وقتتون بخیر
اگر کسی بخاطر مهریه و نفقه از همسرش شکایت کنه و حکم جلب سیار بگیره و توسط کلانتری بازداشت بشه میشه با وثیقه آزاد بشه یا ن چون شاکی خصوصی داره مستقیم به دادگاه میبرن ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

مستقیم به دادگاه و درنهایت به زندان.با سند آزاد نمیشه مگراینکه قسطیش کنه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تا زمانی که اون مبلغ مهریه و نفقه را پرداخت نکند زندانی خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قبول یا عدم قبول وثیقه با دادگاه است ...