مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وقتتون بخیر
من با نامزدم رابطه جنسی از جلو داشتم و فقط درد داشتم خونریزی نداشتم و ایشون شک دارن به من.. درصورتی ک اولین رابطه ام بوده..
میتونم خودم برم پزشکی قانونی و معاینه بشم؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

به پزشک زنان مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق متخصص پزشک زنان پیگیر باشید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر جهت معاینه توسط پزشکی قانونی نیاز به دستور قضایی هست شما میتوانید از طریق پزشک متخصص زنان معاینه پرده بکارت تان را انجام دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به پزشک متخصص زنان با ایشان مراجعه کنید تا در مورد انواع پرده علم ایشان بیشتر شود و توضیحات تخصصی داده شود و بیجهت شک نکند.