مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم میوه و ثمر باغ بین وراث چگونه است

باغ ارث پدری است دست برادر بزرگ ماست و تمام کارهای رسیدگی به باغ رو انجام میده برای اجاره و تقسیم ثمر و میوه باغ چطور باید عمل کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
می توانید دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف نیز بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متنی تخصصی تنظیم گردد مشکل حادث نشوو

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید یک توافق نامه تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید طبق قانون ارث توافق کنید و بر اساس تقسیم ترکه و گواهی انحصار وراثت ان محصولات را تقسیم کنید ‌‌یا میتوانید دادخواست اجرت‌المثل ایام تصرف را دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام منفعت باغ به نسبت سهم تقسیم شود و اجرت ایشان هم در نظر گرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام یا به صورت توافقی یا از طریق دادگاه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا تقسیم توافقی ست مثلا خواهران و برادران می توانند بر سهم مساوی تراضی کنند در صورت عدم توافق و تراضی به نسبت قانونی آن برادر دو برابر خواهر طبق گواهینامه انحصار وراثت...