مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر علیه شوهر

سلام و عرض ادب الان 10روزه شوهرم منو از خونه بیرون کرده به خاطر بدبینی میگه با داداشم رابطه داری کلی بد و بیراه و فحاشی کرد منو تهدید به مرگ کرد گفت اگه خونه بمونی خفت میکنم منم همه ی حرفاشو ضبط کردم با پسرم که شاهد دعوا بود اومدیم خونه ی بابام می‌گفت می‌خوام شکایت کنم به نظر شما اول من ازش شکایت کنم یا منتظر اون بمونم میترسم بزنه زیر حرفاش اون هم به من تهمت زده هم تهدید به مرگ کرده لطفاً راهنمایی کنید که بهتره اول من شکایت کنم یا اون ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شکوائیه توهین و تهدید به قتل تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت تهدید و توهین نمایید