مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فک پلاک

سلام خسته نباشید. من در سال 95 با خودرو خودم تصادف کردم و بعد از تعیین خسارت در بیمه خودرو رو به صورت تصادفی فروختم و خریدار از من یه مهلت دو ماهه گرفت تا ماشین رو درست کنه و بعد برای فک پلاک اقدام کنه و بعد مدت تعیین شده اقدامی نکرد و گوشیش رو هم خاموش کرد من هم سهل انگاری کردم و تا به امروز اقدام به شکایت نکردم و قولنامه ای هم که داشتم گم کردم الان باید چگونه اقدام به شکایت فک پلاک کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست فک پلاک را با همکاری یک وکیل دادگستری تنظیم نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. ضمن احراز متصرف و مالک فعلی خودرو، می باید دعوی الزام به فک پلاک طرح نمایید. در کنار آن نیز می توانید دستور موقت نیز درخواست کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست اثبات معامله و الزام به فک پلاک بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا برای توقیف به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید اگر جوابی نگرفتید از طریق مراجع قضایی احراز وقوع بیع و الزام به تعویض پلاک مطدح نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست اثبات معامله و الزام به فک پلاک بدهید