مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودروی پارک شده

باسلام. خودرویی بنده داخل کوچه پارک بوده همسایه از پارکینگ دنده عقب اومده عرض کوچه 8متری هست
با برخورد سپر عقب درب و گلگیر فرو رفته، اول گفتن خسارت رو پرداخت میکنن وقتی ماشین رو بردم پیش صافکار و هزینه رو بهشون گفتم از دادن هزینه سرباز زده و به بهانه های مختلف اینجانب را 3روز معطل کرده میخوام بدونم چطور میشه ازشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بر اساس فاکتور ها و هزینه هایی که کردید اقدام به تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نموده سپس وجه خسارت را از ایشان مطالبه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید و سپس دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقدام به تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نموده سپس وجه خسارت را از ایشان مطالبه نماید