مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام من سال99 ضامن وام شدم بعد الان بانک بخاطر عدم پرداخت اقساط از وام گیرنده و ضامنین شکایت کرده و حسابای بانکی رو مسدود کردن از طریق اداره ثبت اسناد!! میخاستم بدونم چه مدت طول میکشه تا از حساب ضامنین برداشت کنن؟ آیا اصلا از حساب ضامنها برداشت میکنن؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم پرداخت از سوی وام گیرنده ضامن مسئول است می توانید از طریق اداره سرپرستی بانک مربوطه موضوع را پیگیری نمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مسئولیت شما با وام گیرنده از نطر قانون به یک میزان است . اگر مالی از وام گیرنده پیدا نکنند سراغ ضامن می ایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله وام گیرنده تادیه نکند بله امکان پذیر است
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان قابل پیش بینی نیست . پاسخ سوال دوم هم مثبت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر شما ضامن بودید مسولیت دارید و بانک میتواند به شمارجوع کند