مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن مادربزرگ از مادر

با سلام
مادرم اقدام به خرید ملکی کرده است
ما سه دختر هستیم و پدرمان هم در قید حیات هست . مادربزرگم نیز در قید حیات است . ایا در صورت فوت مادر ، مادربزرگ درصدی از اموالش ارث میبرد؟
در صورت فوت مادربزرگ قبل از تقسیم، ایا آن سهم به فرزندان مادربزرگ تعلق میگیرد؟
چگونه این موضوع قابل جلوگیری است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
با فوت مادر بزرگ قبل از مادر.
اگر مادر قبل از مادربزرگ فوت شد مادر بزرگ سهم الارث حود را به شما بذل نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت فوت دختر به مادرش نیز سهم می رسد.
و اگر قبل از تقسیم مادربزرگ فوت کند سهم وی بین وراث تقسیم می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت فوت مادر شما قبل از مادربزرگ تان ایشان از مادر شما ارث می برند و در صورت فوت ایشان این سهم به وراث او متتقل می شود
با توجه به اینکه قواعد ارث امری است متاسفانه توافق بر خلاف آن مگر به اندازه یک سوم صحیح نمی باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله اگر مادرتان فوت کند و مادربزرگ در قید حیات باشد او ارث می برد همچنین چنانچه مادربزرگ بعدا فوت کند فرزندان او ارث می برند مادرتان می تواند خانه را بنام 3 دخترش صلح کند ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مگر اینکه مادر شما زمین را به شما و پدرتان صلح کند