مشاوره حقوقی رایگان - پلاک موتور سرقتی

سلام. موتور مدل 88 که قولنامه با مدارک کامل دستمه سرقت شد، بعد چند وقت بدون پلاک یافت شد و پلاک از بین رفته و تو صورت جلسه هم زدن بدون پلاک کشف شده، برای گرفتن پلاک چکار باید انجام بدم؟ راسته میگن موتور مدل پایین تعویض پلاک نمیشه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولا به این صورت است . اما میتوانبد برای اطلاعات بیشتر از واحد شماره گذاری راهور پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ز واحد شماره گذاری راهور پیگیری کنید