مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

خانه ام سال93 با قولنامه رسمی فروختم الان امولم بابت چک توقیف شده سند این خانه را میتونم بنام خریدار بزنم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر که قولنامه به صورت رسمی در دفاتر اسناد رسمی قبل از توقیف تنظیم شده باشد این امکان وجود دارد. در این حالت هم باید خریدار دادخواست بدهد همچنین اگر بیع نامه عادی در بنگاه معاملات املاک باشد نیز با شرایطی می توان این کار را کرد. باید خریدار دادخواست بدهد.