مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام دقیقا تا چند سال میتوان طلاق نداد؟
زوجه از حق حبس استفاده کرده ؟ و اینکه طلاهای بدون فاکتور با فیلم و شاهد میتوان پس گرفت؟ دوره عقد هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان استرداد طلا ها وجود خواهد داشت البته با شرایط
خاصی
و اگر زوجه در دادخواست طلاق به عسر و حرج استناد نماید و در دادگاه عسر و حرج
زوجه اثبات گردد قاصی حکم طلاق را صادر خواهد کرد

و با توجه به اینکه زوجه به حق حبس استناد کرده است و حاضر به تمکین نمیباشد شما میتواند دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نمایید البته باید شرایط مالی زوج به صورتی باشد که بتواند هزینه دو زندگی را پرداخت نماید
و ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوال مبهم است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر درخواست مشاوره نمایید