مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مهریه در صورت باکره بودن زوجه

باعرض سلام و عرض ادب خدمت شما عالیجنابان
اینجانب مهریه همسر خودم را تمام کمال داده ام ولی ایشان حاضر به زندگی مشترک نیستند و درخواست طلاق داده اند آیا اینجانب میتوانم بدون طلاق دادن نصف مهریه را که چون ایشان باکره هستند مطالبه و طلاق ندهم در ضمن اعلام میکنند نصف مهریه را نمی‌دم خرج کردم اقساطی میدهم مبلغ زیاد هست چه طور میشود یکجا گرفت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه به صرف آنچه در سوال آمده است خیر....