مشاوره حقوقی رایگان - تحویل زمین زراعی مشاعی

سلام و عرض ادب
سی سال پیش پدرم دو دانگ از زمین زراعیشو به صورت مبایعه نامه فروختن، تمام مدت این زمین بدون هیچ تصرفی بوده، پدرم فوت نموده و الان دادخواستی مبنی بر اثبات وقوع بیع و تحویل مبیع غیر منقول مشاعی واسم اومده، همچین چیزی درسته؟! در مبایعه نامه هم نوشته شده زمین به تصرف خریدار قرار گرفته

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر قولنامه دستشون بوده باید اثبات مالکیت مشاعی درخواست بدن و وضع ید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات مالکیت مشاع و وضع ید ثبت کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید مدارک بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست صحیح
است
و شما باید زمین را به صورت مشاعی تسلیم خریدار نمایید