مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات و حق و حقوق 15 سال گذشته سرایدار یک مجتمع

جهت پرداخت سنوات و حق و حقوق 15 سال گذشته سرایدار یک مجتمع آیا بر اساس قدر السهم هر واحد محاسبه و دریافت از مالکین خواهد بود به نسبت متراژ هر واحد با توجه به متراژ های متفاوت موجود در مجتمع محاسبه و دریافت گردد و یا به صورت مساوی با توجه متفاوت بودن متراژ های هر مالک محاسبه و دریافت گردد !؟
خواهشمند است نحوه محاسبه آنرا اعلام فرمایید.
باسپاس از بذل توجه شما .

پاسخ ها :

پرداخت سنوات سرایدار پرداخت حق و حقوق سرایدار ساختمان حقوق سرایدار ساختمان حقوق سرایدار سرایدار