مشاوره حقوقی رایگان - امضای ظهر حواله

باسلام حقیر ظهر حواله ای که حامل بود را بعنوان ضامن امضاء و محکوم به پرداخت ان با تاخیر تادیه شدم. لطفا کارشناسان محترم حقیر را راهنمایی کنین سریعترین شکایتی برای جلب صادرکننده اقدام کنم چه نوع شکایتیه؟ ممنونم از جوابتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مبلغ را شما پرداخت کرده باشید شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه
را اقامه نمایید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورت پرداخت وجه چک، مطالبه وجه نمایید