مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور آب باران از زیر ساختمان همسایه

سلام در همسایگی ما ساختمانی رو تخریب کردن و در حال احداث ساختمان دو طبقه هستند از قدیم الایام آب باران حیاط ما از ملک آنها میگذرد ولی آن آنها الان میخواهند این راه را مسدود کنند و آب باران ما راهی برای خروج ندارد الان حق با ماست یاحق با آنهاست ما میتوانیم با شکایت کردن احقاق حق کنیم یا نه.
ضمنا آنها موقع تخریب خانه خود انباری خانه مارو هم که در پشت خانه آنها بود تخریب کردن.
لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ضروریه.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق ارتفاق بوده نمیتوانند مسدود کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حق ارتفاق باشد نمی تواند مانع اعمال حق باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی وجود حق ارتفاق در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس شما باید دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق را به طرفیت همسایه اقامه نمایید و ...