مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دختر مجرد و بی اطلاع بودن پدر بدلیل نقل و انتقال سند زمین اطراف خونه مسکونی

سلام شنیدیم که برادرم زمینهای دور خونه مغازه ها و زمین ساخت مغازه ها را بصورت قولنامه که فعلا کاملا ثبت نشده از طریق اشنایی در اداره دارایی اگاه شدیم و صددرصد پدرم خبر ندارد و احتمالا با جعل امضاء برادرم داره در حال قولنامه زدنه و ما میخواستیم بدونیم کدوم بنگاه یا دفتر املاک که اتفاقا اون برگه رو بعد امضاء به بهانه ای گرفته برده و بدلیل اختلال شخصیت پدرم هیچکدوم از خواهرها نمیاد بهش خبر بدن وعقل پدرم بنفع خودش خیلی خوب کار میکنه حالا راهی هست که من خودم بعنوان دختر مجرد اگه بخوام شکایت کنم با چه عنوانی شکایت کنم ووقتی رفتم بهش گفتم با جعل امضاء فکر نکن شکایتت میکنم نگفت که پدرم خودش داد و اینکه در یکی از مغازه هایی که من درحال حاضر کار میکنم هم شامل بوده ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم ؛
تنها کسی که می‌تونه مدعی باشه و پدرشماست مگرمحجوریت ایشان را دردادگاه اثبات نمائید.
مؤیدباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مالک یا ذی نفع هستید می توانید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات حجر پدر را به طرفیت پدر اقامه نمایید
و در صورت صدور حکم حجر پدر ، تمام قراردادهای تنظیمی باطل میباشد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید نسبت به صدور حکم حجر اقدام نمایید و