مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

سلام
من چندماه پیش یک ماشین با قولنامه دستی با امضای فروشنده و دونفر شهود خریداری کردم و مبلغ مورد معامله را نقدا طبق قولنامه پرداخت نمودم و فروشنده جهت تعویض پلاک حاضر نمیشود و پاسخگوی تماسهای بنده نیست ضمنا ماشین طبق استعلام از پلیس راهور به جهت به اجرا گذاشتن مهریه توسط همسر فروشنده از طریق اداره ثبت، توقیف (جلوگیری از نقل و انتقال خودرو) شده الان من بخوام درخواست الزام به تنظیم سند خودرو بدم با توجه به توقیف بودن خودرو رای دادگاه به چه صورت خواهد بود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دستور توقیف قبل از تاریخ مبایعه نامه شما است چنین معامله ایی باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با حفظ حقوق مرتهن و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و توقیف کننده اقامه نمایید

و سپس باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح کنید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی طرح نمایید