مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت توسط فرد دیگری

سلام وقت بخیر . پدر من یک باغ در روستایی به تازگی خریده است البته از ورثه خریداری شده است، باغ متعلق به پدر بزرگم بوده است، حال شخص دیگری ادعا کرده است که متراژی از این باغ متعلق به من است و پدرم وصیت کرده است (حدود پنجاه سال پیش باغ متعلق به پدر ایشان بوده است) و این باغ توسط چندین نفر خرید و فروش شده است تا حال به پدر من رسیده است ، میخواستم بدونم ادعای این فرد به چه صورت می‌باشد ؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هر شخصی که ادعایی را مطرح می نماید باید در دادگاه با ارایه مستندات و مدارک ادعای خود را اثبات نماید
و ابتدا باید مشخص گردد که آیا
مدعی برای ادعای خود سند و مدرکی هم دارد یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ندعی باید بتواند ادعای خودش را اثبات کند