مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جانبازی

باسلام. اینجانب در حین ماموریت در سال 95 با سارق خودرو از ناحیه پای راست آسیب دیدم تمامی صورت جلسات موجود میباشدچندروز بعد به بیمارستان مراجعه نموده و مداوای سطحی صورت پذیرفت ولی ناچارا باتوجه به ادامه درد و برطرف نشدن آسیب به ناچار در سال 97زانوی سمت راست خود را عمل رباط صلیبی و پارگی ای سی ال نمودم و کمیسیون به بنده معلولیت خدمتی و درصدی غرامت دادند و تمامی مدارک موجود میباشد ولی با گذشت چندسال همچنان عوارض عمل و آسیب دیدگی مشهود میباشد و از آن زمان تاکنون دیگر قادر به انجام امورات عملیاتی نبوده و به ناچار به صورت اداری خدمت مینمایم و ایستادن بیش از یکساعت من را اذیت میکند و شبها هنگام خواب درد زانو به سراغم می آید با توجه به مدارک موجود اگر شکایت نمایم جانبازی به اینجانب تعلق میگیرد یا خیر؟ در صورت تعلق گرفتن نیازمند وکیل آشنا به این امور هستم لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درخواست جانبازی شما بستگی به میزان درصد آسیب دارد و بر اساس ضوابط و مقررات چنانچه در صد جانبازی شما مطابق با شرایط جانبازی باشد قابل اعمال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا پاسخ دقیقتری دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام منتظر باشید جانبازی برای نقص عضو در نظر گرفته می باشد می توانید موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جانبازی شرایط خاصی خواهد داشت و شامل شما نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره امور ایثارگران پیگیری نمایید