مشاوره حقوقی رایگان - پدر ملک خود را به نام پسر زده و حالا میخواهد پس بگیرد

سلام. پدر اقوام بنده یه آپارتمان دارد و یک طبقه از آن رو در املاک قولنامه کرده که به پسرم فروختم به قیمت خیلی پایین که کمیسیون کمتری بی افتاد حدودا 100 ملیون ولی پولی نداد اصلا
خونه ای ک به نام وی زده هنوز تکمیل نیست و پدر ایشون میخواهد قولنامه را باطل کند آیا می‌تواند؟ چه راه هایی داره چطور باید اقدام کرد برای باطل کردن ؟

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
باطل کردن به اراده ی اشخاص نیست
اگر منظورتان فسخ است که باید از طرق قانونی باشدوباید مبایعه نامه توسط وکیل بررسی شود
ضمن اینکه اگر درقالب هبه باشد رجوع از هبه توسط پدر امکان پذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر معامله صوری باشد که اتومات باطل است باید بررسی شود این طور که شما می فرمایید ایشان اطلاع داشته و قرارداد صحیح و نظر می رسد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مفاد قولنامه دارد که حق فسخ و شرایطش مهیا است یا نه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا مبایعه‌نامه قابل ابطال
نیست مگر در قرارداد شرط خاصی
ذکر شده باشد

و ایشان فقط میتواند دادخواست
مطالبه ثمن بیع را اقامه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و کسی که مدعی ابطال یا فسخ قرارداد است باید دلیل داشته باشد.
اگر فروشنده دلیل یا مدرکی ارائه دهد که معامله صوری بوده قابل ابطال است یا اگر ثمن معامله بین طرفین رد و بدل نشده معامله قابل ابطال است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد