مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بازگشت به کار در آموزش و پرورش

با سلام من کارمند رسمی اموزش و پرورش بودم با سابقه 10 سال کار در مقطع ابتدایی که الان یک ساله استعفا دادم ولی به خاطر تورم پشیمونم ... هیچ مبلغی هم دریافت نکردم. آیا امکان بازگشت به کارم هست؟ با توجه به نیاز شدید آموزش و پرورش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما فرصت برگشت به کار را از دست داده اما می توانید درخواست خود را بدهید احتمال موافقت نیز وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی خاص امکان بازگشت به کار وجود خواهد داشت و باید سازمان موافقت نماید شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا بررسی گردد